Referenssit

Tutustu töihimme paremmin

Tähän jokin lyhyt teksti referensseistä. Tällä sivulla voisi olla niin, että pari referenssiä olisi esitelty paremmin ja muuten esim. niin, että olisi galleria, jossa olisi erilaisia kuvakohteita.

Referenssin nimi

Tähän jokin lyhyt teksti referensseistä. 

Referenssin nimi

Tähän jokin lyhyt teksti referensseistä. 

Oletko suunnittelemassa vapaa-ajan tai loma-asunnon rakentamista?

Tarjoamme yksityis- ja vuokrakäyttöön tarkoitetuille vapaa-ajan asutusten rakentajille räätälöidyt konseptit kustannustehokkailla neliöillä. Mikäli aikeissa on rakentaa yksittäinen tai useamman rakennuksen kokonaisuus, hyödynnämme tontin rakennusoikeuden tehokkaasti ilman hukkaa. Tuotteena on teidän näköinen, yksilöllinen ja moderni rakennus.

Herätä ideasi henkiin rakennusten ja tilojen visualisoinnilla!

Remonttiin ryhtyessä valmis tuote voi olla vaikea hahmottaa 2D-piirustusten pohjalta. Realististen havainnekuvien avulla näet lopputuloksen jo suunnitteluvaiheessa jolloin voit turvallisesti kokeilla eri materiaali tai kalustus vaihtoehtoja.

Havainnekuvia voi soveltaa mm. toimitilojen suunnitteluun, ennakkomarkkinointiin, aluesuunnitteluun, asuintilojen remonttiin kuten keittiö, pesuhuone. Rakennuksesta tehty 3D-malli voidaan istuttaa valokuvaan tontista, jolloin asiakas näkee valmiin rakennuksen paikallaan rakennetussa ympäristössä.