palvelut

Tarjoamme seuraavia palveluita

Alla on kerrottu tarkemmin palveluistamme. Jos haluat lisätietoa jostain palvelustamme, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Rakennussuunnittelu

Tarjoamme ammattitaitoista rakennussuunnittelua yksityishenkilöille ja yrityksille. Lopputuote on arkkitehtuuriltaan moderni, käytännöllinen ja neliöt käytetään tehokkaasti.

Pääpiirustukset

Rakennuslupahakemusta varten tarvitaan pääpiirustuksia, joissa esitetään asemapiirros, rakennuksen pohjapiirros, julkisivut, leikkauskuvat sekä tarvittaessa muita teknisiä piirustuksia. Laadimme rakennuslupahakemukseesi tarvittavat piirrokset vaivattomasti ja nopeasti.

3D-luonnokset

Tarjoamme 3D-luonnos palvelua, joka auttaa visualisoimaan rakennuksen ulkoasun ja sisustuksen ennen rakentamisen aloittamista. Näin voit saada paremman käsityksen tulevasta rakennuksesta ja varmistaa, että suunnitelmat vastaavat toiveitasi ja tarpeitasi. Käytämme nykyaikaista teknologiaa varmistaaksemme, että 3D-luonnokset ovat tarkkoja ja realistisia.

Havainnekuvat

Havainnekuvien avulla saat realistisia kuvia nykyisestä tai tulevasta rakennuksesta. Havainnekuvat auttavat hahmottamaan rakennuksen ulkoasun ja sen vaikutuksen ympäristöön. Käytämme tietokoneavusteisia ohjelmistoja varmistamaan, että havainnekuvat vastaavat suunnitelmia ja toiveitasi. 

Ilmakuvaukset

Ilmakuvapalvelu tarjoaa upeita näkymiä rakennuskohteista ilmasta käsin. Käyttämämme dronet mahdollistavat tarkan ja korkealaatuisen kuvamateriaalin keräämisen, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi rakennusprojektien dokumentoinnissa, markkinoinnissa ja suunnittelussa. Ilmakuvat ovat myös erinomainen tapa tutustua rakennuskohteen ympäristöön ja nähdä, kuinka rakennus sopii ympäröivään maisemaan.

Tilasuunnittelu

Tarjoamme tilasuunnittelupalvelua, joka auttaa suunnittelemaan toimivan ja viihtyisän tilan. Huomioimme asiakkaan toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta luomme suunnitelman joka hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Palveluumme sisältyy muun muassa tilan suunnittelu, kalusteiden sijoittelu, värimaailman suunnittelu ja tarvittaessa myös valaistuksen suunnittelu. Suunnittelumme varmistaa, että tila on sekä toimiva että visuaalisesti houkutteleva.

Oletko suunnittelemassa vapaa-ajan tai loma-asunnon rakentamista?

Tarjoamme suunnittelupalvelua vapaa-ajan ja loma-asuntojen rakentajille. Autamme sinua suunnittelemaan unelmiesi loma-asunnon, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Suunnittelumme sisältää kaiken tarvittavan rakennuspiirustuksista 3D-visualisointeihin ja rakennuslupahakemuksen laatimiseen. Yhteistyö kanssamme varmistaa, että unelmiesi loma-asunto toteutuu suunnitelmiesi mukaisesti ja kaikki tarvittava on otettu huomioon. 

Herätä ideasi henkiin rakennusten ja tilojen visualisoinnilla!

Palvelumme mahdollistaa ideoidesi toteuttamisen visuaalisesti. Autamme sinua visualisoimaan rakennusten ja tilojen ulkonäön, jotta voit tarkastella suunnitelmia aidonoloisina kuvina. Tarjoamme 3D-visualisointipalvelua, joka auttaa sinua hahmottamaan, miltä tila tai rakennus näyttää eri näkökulmista ja eri valaisuolosuhteissa. Palvelumme avulla voit tarkastella ja muokata suunnitelmia helposti ja tehokkaasti.

REFERENSSIT

Nam id massa vel felis dictum efficitur. Sed malesuada erat a nulla elementum volutpat. 

Referenssi 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Referenssi 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.